StarCraft II bude vypuštěn 27. července

StarCraft II bude vypuštěn 27. července

Blizzard dnes oznámil, že StarCraft II: Wings of Liberty, první ze série tří her bude vypuštěna v 27. července. Hra bude obsahovat hru za Terrany (29 misí), plný multiplayer a několik mini her se zaměřením na přiblížení uživatelům multiplayer strategie. Současně s uvedením této verze hry bude upraven Battle.net

CEO Blizardu, Mike Morhaime řekl, "Netrpělivě jsme čekali na revizi StarCraft vesmíru, jsme nadšeni, že tato chvíle již zde skoro je. Díky našim beta testerům, jsme udělali obrovský pokrok ve finálních fázích vývoje a jsme připraveni přivítat hráče celého světa u StarCraft II a nového Battle.netu jen za pár měsíců."

StarCraft II: Wings of Liberty (křídla svobody) je pokračování hitu StarCraft z roku 1998, který byl pozitivně přijat hráči i kritiky jako špičková real-time strategie všech dob. Dnes s 3D grafickým jádrem, StarCraft II bude opět centrem bojů mezi Protossy, Terrany a Zergy, kde každá strana vypustí legii veteránů, upgradovaných ale i nových jednotek. Dosud nevídaná online hra pro StarCraft II bude dostupná přes novou verzi Battle.netu. Blizzard přepracoval celý Battle.net od začátku s několika výraznými vylepšeními a novými funkcemi jako hlasovou komunikací, ukládá dat na bázi cloud systému, ligy a žebříčky, výsledky, sledování statistik a tak dále.

Samostnatná hra StarCraftu II: Wings of Liberty bude pokračování epické ságy, kterou jsme přerušili ve StarCraft: Brood War. Příběh pokračuje příběhem Jima Raynora a obsahuje jak známé, tak nové hrdiny. Hráči si mohou vybrat složitost, vlastní cestu misemi a technologii a výzkum, který vyhovuje jejich hernímu stylu přes 29 misí. Několik mini her bude zahrnuto, aby se hráči seznámili se strategiemi multiplayeru. Další informace o hře jsou na stránkách www.starcraft2.com.

Bohužel technické parametry nutné pro tuto hru dosud zveřejněny nebyly.

Poslat StarCraft II bude vypuštěn 27. července na facebook
Publikováno 30.11.2009
 

Změna barev | Autorská práva | Kontakt | Podpora | RSS kanály
© 2006 Gandalf, Design by Mirek
Creative Commons License