Vývojáři Windows Phone 7 se obávají neúspěchu platformy

Vývojáři Windows Phone 7 se obávají neúspěchu platformy

I přes zdravý zájem vývojářů, Microsfot Windows Phone 7 vypadá, že nemá úspěch u zákazníků. Vývojáři se tak začínají obávat investicí do této platformy. Kromě již známých neúspěchů se Zune a neoficiálních zpráv o prodeji, vývojáři nedostávají žádné informace o množství koupených kusů software a nedostávají žádné peníze až do února příštího roku.

To pak znemožňuje vývojářům zvážit vývoj nových (i když žádaných) funkcí, protože nemají přehled o tom, zda je jejich aplikace výdělečná. Některé funkce navíc vyžadují vlastní infrastrukturu (např. push messaging), kterou není z čeho zaplatit a vývojář neví, jestli se mu takové funkce vůbec vyplatí zavádět.

Přestože s těmito údaji neměl Microsoft u Windows Marketplace for Mobile žádný problém, nově u Windows Phone 7 se objevil. To oživilo spekulace, že se Microsoft bojí, že by se lidé dozvěděli, jak moc neúspěšným se stal tento operační systém. Výrobci telefonů microsoft také příliš nešetří. Není neobvyklé, že stejný typ telefonu můžete koupit se systémem Windows Phone 7 nebo s Androidem. Podle všeho, pokud si uživatel může vybrat, volí raději Android.

Poslat Vývojáři Windows Phone 7 se obávají neúspěchu platformy na facebook
Publikováno 30.11.2009
 

Změna barev | Autorská práva | Kontakt | Podpora | RSS kanály
© 2006 Gandalf, Design by Mirek
Creative Commons License