Otevírá se emailová konference o Apple, moderátoři nalezeni

Otevírá se emailová konference o Apple, moderátoři nalezeni

Tyto stránky již dlouho běží na serveru, který má kapacitu a možnosti provozovat emailovou konferenci. Petr Daniel mě upozornil na to, že v podstatě velmi dlouho žádná reálná konference ve které by bylo možné oslovit další uživatele Maců, iPhonů, iPodů a iPadů není.

Konference je v podstatě připravena pro ostrý provoz, nicméně chybí to nejpodstatnější - lidi. Respektive moderátoři, kteří by se měli starat o to, aby se do konference nedostávali spamy, trochu korigovali uživatele konference atp. V žádné případě však z toho nemíním dělat one man show, takže pokud se neozvou alespoň čtyři lidi, nebudu mít zájem tuto konferenci spusit.

Současná idea je spustit čtyři nezávislé konference, které se budou věnovat Apple (společnosti jako takové, spekulacím, a všeho co se nevejde do dalších třech konferencí). Hardware Apple (tipy a zkušenosti s hardware, tj. Macy, iPody, iPhony, iPady), OSX (tipy a rady pro práci s operačním systém OS X), iOS (tipy a rady pro práci s operačním systémem iOS)


Aktualizováno: Již se přihlásil dostatečný počet lidí. Nyní spolu domlouváme vnitřní pravidla pro fungování. Až bude vše připraveno, dozvíte se kde se do konference přihlásit a uvidíte sami, jak se to podařilo.

Poslat Otevírá se emailová konference o Apple, moderátoři nalezeni na facebook
Publikováno 30.11.2011
 

Změna barev | Autorská práva | Kontakt | Podpora | RSS kanály
© 2006 Gandalf, Design by Mirek
Creative Commons License