Nový Leopard stále ještě není hotov

Nový Leopard stále ještě není hotov

Článek na Think Secret oznamuje, že ačkoliv Leopard udělal značný skok ve vývoji, některé kritické chyby ohledně stability však stále zůstávají. Pode Think Secret je tak více než jasné, že Leopard to do Macworld Expa v San Franciscu nestihne.

Verze 9A321 má aktualizovaný instalátor, nápověda a další dokumentace stále ještě není aktualizovaná aby odrážela změny v Mac OS X 10.5.

Nová verze má podporovat souborový systém ZFS, 128-bitový open source souborový systém uvolněný se Solarisem 10, který podporuje obrovské disk a pole na 64-bitových souborových systémech. ZFS nabízí také další možnosti pro administrátory.

V Leopardovi naleznete takové nové modulu do spořiče obrazovky, rozšířené ovládání pro rodiče s podporou záznamů činnosti (logů) a změny v Safari. Zrychlila se funkce Quick Look.

Preview aplikace má několik vylepšení v prohlížení médií, včetně nového smooth zoom efektu při změnách velikosti obrázků a možnosti specifikovat jak velké a kolik náhledů se má zobrazit boční liště.

Time Machine je více méně beze změn, jen interface zaznamenává drobných úprav.

Výkon systému byl vylepšen, nicméně stabilita v tak základních věcech jako Systémové předvolby či Preview je stále nedořešena. Apple překvapivě vyjmul klávesovou navigaci pro Spaces.

Poslat Nový Leopard stále ještě není hotov na facebook
Publikováno 30.11.2005
 

Změna barev | Autorská práva | Kontakt | Podpora | RSS kanály
© 2006 Gandalf, Design by Mirek
Creative Commons License