iPad bude k dispozici v dalších 9ti zemích 28. května

iPad bude k dispozici v dalších 9ti zemích 28. května

Apple oficiálně oznámil, že iPady budou k dispozici v Austrálii, Kanadě, Francii, Německu, Itálii, Japonsku, Španělsku, Švýcarsku a U.K. v pátek 28. května.

Předobjednávky pro všechny modely iPadu, včetně 3G a Wifi verze budou přijímány v pondělí, 10. května. Mezinárodní prodej by opožděn, kvůli nečekné poptávce po iPadu na trhu v americe. Původně se měl prodávat koncem dubna.

Příště budou na řadě Rakousko, Belgie, Hong Kong, Irsko, Lucembursko, Mexiko, Nizozemí, Nový Zéland a Singapur. Zde by se iPadu měli dočkat v červenci. Apple datum upřesní později.

Po uvedení iPadu 3G, obchody Apple Storu byly kompletně vyprodané a dostupnost Wi-Fi modelů byla omezená. Obchody musely přidávat zákazníky do seznamu lidí, kterým posílají upozornění a kteří budou upřednostněni, jakmile dorazí další zásilka iPadů.

V současné době zákazníci iPadu stáhli více než 12 miliónů aplikací z App Storu, 1,5 miliónu elektronických knih z iBookStoru. iPad je kompatibilní s 200 000 aplikacemi v App Storu, včetně 5 000, které jsou vytvořeny speciálně pro velký displej iPadu.

Poslat iPad bude k dispozici v dalších 9ti zemích 28. května na facebook
Publikováno 30.11.2009
 

Změna barev | Autorská práva | Kontakt | Podpora | RSS kanály
© 2006 Gandalf, Design by Mirek
Creative Commons License