Zpět ke kořenům - otevírá se emailová konference o apple

Zpět ke kořenům - otevírá se emailová konference o apple

Kdysi dávno v počátcích internetu, kdy ještě nebyl facebook a twitter, existovaly emaily a díky jejich rozšíření také emailové konference. Fungovalo to následovně. Uživatel, který chtěl dostat příspěvky z konference poslal speciálně upravený email an speciální emailovou adresu, pomocí čehož se přihlásil do konference. Následně mohl poslat na speciální adresu email, který se pak po schválení moderátorem konference dostal do poštovních schránek všech členů konference. Pro lidi, kteří neměli tolik času, aby sledovali všechny zprávy, zde byla taková vymoženost jako digest, což nebylo nic jiného než souhrn všech emailů, které dorazily do konference za určitou dobu. Pokud jste pak již nechtěli dostávat zprávy z konference, bylo nutné odeslat na speciální emailovou adresu speciální formátovaný email a byli jste z konference odhlášeni.

Dnes sice máme facebook a twitter, nicméně kouzlo emailové konference zůstává. Nepřemýšleli jste náhodou nad tím, že je škoda, že tady něco takového není o Apple, iOS či OSX? Pokud ano, mám pro Vás dobrou zprávu. Něco takového tady totiž je.:-) Právě dnes se otevírají emailové konference s tématikou Apple a OS do kterých se můžete přihlásit.

Nebojte se, doba trochu pokročila, takže není nutné se zabývat speciálními emaily a speciálními adresami. Stačí si vybrat správnou konferenci na adrese http://konference.idaret.cz/ (která je správná, záleží na vašich preferencích a chuti, klidně můžete použít všechny). Klepněte na jméno konference a ve formuláři vyplňte vaši emailovou adresu a jméno, které chcete používat. Heslo si můžete vybrat, pokud si jej nevyberete, dostanete jej od systému. Klepnutím na tlačítko "Přihlas", se přihlásíte do konference.

Abychom zabránili obtěžování uživatelů, do poštovní schránky vám přijde email, ve kterém musíte klepnout na odkaz, kterým potvrzujete, že se chcete přihlásit do konference pod příslušnou emailovou adresou.

V současnosti jsou k dispozici následující konference:

Administrátoři a moderátoři konferencí se na Vás těší.

Poslat Zpět ke kořenům - otevírá se emailová konference o apple na facebook
Publikováno 30.11.2011
 

Změna barev | Autorská práva | Kontakt | Podpora | RSS kanály
© 2006 Gandalf, Design by Mirek
Creative Commons License