Vývojářská konference Apple je plánována na 7 - 11 června v San Franciscu

Vývojářská konference Apple je plánována na 7 - 11 června v San Franciscu

Apple oznámil, že každoroční Worldwide Developers Conference (WWDC), na které má být slavnostně odhalena další generace iPhone telefonu bude od 7. června do 11. června v Moscone West Centru v San Franciscu. Pokud nevíte, kde to je, tak to je to tam, kde se točila scéna výstavy ve filmu Síť se Sandrou Bullock. Minulý rok byl na WWDC představen iPhone 3GS.

Během pětidenní konference se vývojáři seznámí jak s novým iPhone telefonem, tak s technologiemi uvnitř Mac OS X.

"Tento rok WWDC nabídne vývojářům podrobné informace a laboratoře, aby se seznámili více do hloubky s iPhone OS 4, nejpokročilejším mobilním operačním systémem," zve na WWDC Scott Forstall, starší vice president iPhone Software. "WWDC poskytuje unikátní příležitost pro vývojáře, pracovat bok po boku s inženýry Apple, stejně jako návrhářům rozhraní vytvářet jejich iPhone a iPad aplikace ještě lepší."

WWDC 2010 je zaměřeno na poskytnutí bohatého obsahu pro zkušené vývojáře v pěti základních směrech: Aplikační frameworky, Internet & Web, Grafika & M0dia, Vývojářské nástroje a Core OS. Inženýři Apple nabídnou více než 100 řešení technických otázek a laboratoře. WWDC 2010 nabízí neuvěřitelně různorodé příležitosti se setkat s tisíci vývojáři iPhone, iPad a Mac aplikací v celém světě.

Těch pět základních směrů zahrnuje:

  • Applikační framework - Implementace Local a Push Notifikací, Future Proofing, Porozumění Foundation frameworku, Co je nového ve Foundation u Iphone OS 4, Pokročilé Cocoa Textové Tipy a Triky, návrhy API pro Cocoa a Cocoa Touch, Pokročilé rozpoznávání gest; Integrace Ads pomocí iAd; Server-driven Personalized User Experience; Používání Core Location v iPhone OS 4; Integrace kalendáře do Event Kitu.
  • Internet & Web - Doručení Audia a Videa standardními webovými formáty; Získejte maximum z Integrovaných Vývojářských nástrojů Safari; Používání HTML5 Local Data Storage; Přidání detekce dotyku a gest k web stránkám na iPhone OS; Vytváření informační grafiky se Standard Web Technologiemi.
  • Grafika & Média - OpenGL ES Tuning & Optimalizace; OpenGL ES Stínování & pokročilé renderování; Přehled OpenGL ES u iPhone; OpenGL pro Mac OS X; Návrh a vývoj her pro iPhone OS; Představení Game Center; Nastavení her v Game Center; Techniky Game Center; Core Animation v praxi; Objevujeme AV Foundation; Editace médií s AV Foundation; Pokročilý živý HTTP streaming.
  • Vývojářské nástroje - Přehled vývojářský nástorjů; Navrhujeme aplikace s Interface Builderem; Pracujeme efektivn2 s Objective-C na iPhone OS; Mistrovství s Core Data; Pokročilé Objective-C a techniky Garbage Collection; Pokročilé nástroje pro analýzu výkonu; Mistrovství v Xcode pro iPhone; Použití multitaskingu na iPhone OS.
  • Core OS - Síťové aplikace pro iPhone OS; Síť v Core OS; Vytváření bezpečných aplikací; Vytváření aplikací, které fungují s přislušenstvím iPhone; I/O Kit ovladačů zařízení pro Mac OS X; Zjednodušení sítě pomocí Bonjour

Na WWDC budou také uděleno pět cen pro iPad a iPhone za návrh aplikace. Vítěz nemusí být přítomen na WWDC, aplikace bude vybrána z App Storu podle kritérií, které zahrnují design, technickou dokonalost, inovaci, kvalitu, adoptování technologií a výkon. Další informace viz stránky Apple.

Pro Apple to bude velmi rušný červenec, protože Steve Jobs zahájí konferenci All Things Digital, kterou pořádá The Wall Street Journal.

Poslat Vývojářská konference Apple je plánována na 7 - 11 června v San Franciscu na facebook
Publikováno 30.11.2009
 

Změna barev | Autorská práva | Kontakt | Podpora | RSS kanály
© 2006 Gandalf, Design by Mirek
Creative Commons License