Mac OS X 10.6.3 vylepší QuickTime, 64-bit Logic Pro Audio a tisk

Mac OS X 10.6.3 vylepší QuickTime, 64-bit Logic Pro Audio a tisk

Třetí plánovaná aktualizace systému Mac OS X 10.6 Snow Leopard by měl zahrnovat významné vylepšení v Quicktime X, vylepšovat tisk a výkon programu Logic - alespoň podle Apple Insider.

Vylepšení bylo v popisu nové beta verze systému vypuštěné v pátek s označením 10D538.

Nová verze přišla dva týdny po sestavení 10D522, které obsahoval základy pro podporu OpenGL 3.0 - poslední verze tohoto průmyslového standardu pro psaní aplikací vytvářejících 2D a 3D grafiku.

Specificky u poslední verze sestavení si uživatelé všimli nové verze QuickTimu X, který po dokončení vylepší bezpečnost a kompatibilitu za současného vylepšení celkové stability. Vylepšení také zahrnuje úpravy, které mají zvýšit výkon 64-bit Logic Pro Audio. Další plánované změny zahrnují lepší kompatibilitu s tiskárnami třetích výrobců a OpenGL aplikací.

Kromě výše zmíněných oblastí Apple také požádal vývojáře, aby se zaměřili na vyhodnocování výkonu dalších klíčových komponent operačního systému jako AirPort, VoiceOver a grafické ovladače.

Jediným známý problémem je chyba v zobrazování foto alb pomocí mediálního software Front Row. 665 MB verze systému by se měla dostat na veřejnost v průběhu následujících šesti týdnů.

Poslat Mac OS X 10.6.3 vylepší QuickTime, 64-bit Logic Pro Audio a tisk na facebook
Publikováno 30.11.2009
 

Změna barev | Autorská práva | Kontakt | Podpora | RSS kanály
© 2006 Gandalf, Design by Mirek
Creative Commons License