Mac OS X 10.6.2 aktualizuje téměř 150 komponent Snow Leoparda

Mac OS X 10.6.2 aktualizuje téměř 150 komponent Snow Leoparda

Apple tento týden vybavil vývojáře novou beta verzí Mac OS X 10.6.2, druhou aktualizací systému, která aktualizuje téměř 150 komponent systému.

Poslední beta verze, označené jako 10C535 přichází týden po té co byla vypuštěna verze 10C531, která řešila problémy s Dokem, ColorSyncem, QuartzCore a dalšími grafickými komponenty.

Tento týden, Apple požádal vývojáře, aby pokračovali s hlášeními o grafických ovladačích, ale aby se také zaměřili na předvolby Trackpadu a možnosti vytvářet virtuální stroje.

Stejně jako v případě poslední beta verze, dokumentace přiložená k sestavení 10C535 neříká nic o známých problémech. A zatímco Apple dočasně zrušil praxi poskytování dlouhého seznamu opravených chyb, které jsou v beta verzích, identifikoval 148 komponent, které byly změněny.

Mezi jiným jsou to: AppleBacklight, Battery Menu, Dictionary, Expose, FileSync, Family Controls, Fonts, Front Row, HFS, Inkwell, iPhoto, MobileMe, OpenCL, Parental Controls, QuickTime, Screen Sharing, Spell Checker, Spotlight, Time Machine a USB.

V čisté delta podobě má Mac OS X 10.6.2 docela neuvěřitelných 480 MB. Vydání nové verze se očekává příští měsíc.

Mne osobně včera zarazila jedna docela zvláštní chyba. Při přehrávání filmu v Quicktime X a zasunutém DVD se mi v QuickTimu zobrazovali dva filmy. Ten co jsem chtěl přehrát a ten z DVD. Obraz byl značně zkreslený, protože film z DVD se přehrával asi v 1/5 okna, zbytek zabíral ten druhý. Pomohlo jen vysunutí DVD.

Poslat Mac OS X 10.6.2 aktualizuje téměř 150 komponent Snow Leoparda na facebook
Publikováno 30.11.2008
 

Změna barev | Autorská práva | Kontakt | Podpora | RSS kanály
© 2006 Gandalf, Design by Mirek
Creative Commons License