Fotografie prototypu další generace iPhone

Fotografie prototypu další generace iPhone

Fotografie (tedy velmi špatné fotografie) zobrazující čtvrtou generaci iPhone telefonů běhá po internetu už téměř týden a dosud byla doslova zastíněna novým iPadem.

Podle blogu Engadget by se měl prototyp na fotografii dostat na trh během následujících pěti měsíců. Kosmeticky je iPhone na fotografii bez svého hliníkového přebalu. Místo toho je zařízení v černém plastiku z hliníkového materiálu. Je zde však možnost (a velmi pravděpodobná), že Apple prostě nechtěl prozradit finální vzhled iPhone náhodným pozorovatelům a tak okolo něj umístil ochraný přebal.

Kolují zvěsti, že podle Steva Jobse bude čtvrtá generace iPhone více než A+ upgrade. Podle fotografií to vypadá, že změny budou zejména uvnitř přístroje a v software místo nejakého radikálního odklonu od současného vzhledu telefonu.

Předpokládá se, že stejně jako iPad bude čtvrtá generace iPhone běhat s vlastním čipem Apple (A4), který obsahuje procesor ARM společně s grafickou akcelerací a paměťovou kontrolou na jednom čipu.

Tyto vylepšení, společně s vylepšením software iPhone, by měly vyústil ve velké vylepšení životnosti baterie a celkovou rychlost rozhraní iPhone a software, který v něm běhá.

Poslat Fotografie prototypu další generace iPhone na facebook
Publikováno 30.11.2009
 

Změna barev | Autorská práva | Kontakt | Podpora | RSS kanály
© 2006 Gandalf, Design by Mirek
Creative Commons License