Apple vypouští Mac OS X 10.6.5

Apple vypouští Mac OS X 10.6.5

Podle očekávání Apple vypouští pátou revizi Mac OS X 10.6 operačního systému s označením Snow Leopard. Aktualizace přináší řadu oprav pro různé problém, včetně těch s tiskem, kompatibility s Exchange server a vylepšené ovladače grafických karet, které řeší "problémy stability a výkonu grafický aplikací a her."

Aktualizační balík Mac OS X řeší řadu problémů jako problémy se zpomalením mezi tiskovými úlohami, připojování některých tiskáren HP k AirPort base station, odsazení znaků OpenType písem. Řeší také síťové a synchronizační problémy jako kompatibilitu s Exchange, lepší synchronizaci Address Booku a Google Contacts, lepší výkon s Active Directory a spolehlivost Ethernet spojení.

Nechybí ani několik grafických vylepšení. Aktualizace zahrnuje další RAW profily pro novější digitální kamery, lepší výkon zpracování obrazu v iPhoto a Aperture, vylepšení grafických ovladačů, které by měly vylepšit výkon 3D grafiky. Tyto změny mohou být plody spolupráce mezi Valve, NVIDIA a Apple, kde by měly řešit problémy s výkonem OpenGL a rozdíl výkonu mezi Windows a Mac OS X.

Jak již bylo zmíněno včera, AirPrint byl z této verze odstraněn a mohou je využívat pouze vývojáři, kteří se nainstalovali dřívější beta verzi operačního systému.

Součástí aktualizace jsou také bezpečností opravy.

Odkazy z událostí:

Poslat Apple vypouští Mac OS X 10.6.5 na facebook
Publikováno 30.11.2009
 

Změna barev | Autorská práva | Kontakt | Podpora | RSS kanály
© 2006 Gandalf, Design by Mirek
Creative Commons License