Apple svolává tiskovou konferenci kvůli iPhone 4

Apple svolává tiskovou konferenci kvůli iPhone 4

Apple se rozhodl narychlo svolat tiskovou konferenci kvůli iPhone 4. Ačkoliv to Apple přímo nepíše, mnozí předpokládají, že se Apple bude snažit vysvětlit problémy s příjmem iPhone 4 telefonu. Konference je plánována na dnes 19:00 našeho času.

Apple tvrdí, že problémy s příjmem, kteří mají někteří uživatelé není způsoben iPhone 4 telefonem, ale tím, že mají opravdu slabý signál. Software v telefonu má chybu, kdy špatně interpretuje GSM data o síle signálu a pak zobrazuje vyšší sílu signálu, než ve skutečnosti má.

Consumer Report vydal zprávu, ve které nedoporučuje iPhone 4, kvůli tomu, že prý anténa opravdu funguje špatně.

Na druhé straně, nezávislý elektromagnetický inženýr tvrdí, že Consumer Report jen zopakoval testy, které byly již zveřejněny na internetu, postrádají však vědecký přístup a tak zpráva Consumer Report nemá žádnou vypovídající schopnost. Onen inženýr prý velmi dlouho pracoval právě na této problematice (nikoliv však u Apple).

Jinými slovy, problém se objevil u iPhone 4 může být způsobem hardware iPhone (nemyslím si to), může být však způsoben také softwarem (jak tvrdí Apple) nebo může být problém u AT&T, tedy operátora GSM sítě (což by vysvětlovalo rozporuplné hlášení různých uživatelů).

Poslat Apple svolává tiskovou konferenci kvůli iPhone 4 na facebook
Publikováno 30.11.2009
 

Změna barev | Autorská práva | Kontakt | Podpora | RSS kanály
© 2006 Gandalf, Design by Mirek
Creative Commons License